Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

23/12/2022Genel Yüksekliği sınırlı bir seviyenin üstünde olan binalar derunin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi yerine epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Bünyeların temel başlangıçlerinde yahut koridor bölümlerinde yangının koygun bir biçimde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı bünyelarda balkon yahut pencerelerden doğurmak kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır kuruluşlarda arttırılan denetimler ile birlikte yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri konsantre bir incelemeye bağımlı tutulur. örgüların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, strüktürların dışında mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

önemli önem haiz bu konuda kapı arayan azraillar adi kapı sattığını sav eden kişilerle önlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da mânia olamayacaktır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde iş veren milel arası kuruluşlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı sert ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve kolayca pert görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması konstrüksiyonlabilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle tenha katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Dunda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini müsait görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler bölüm önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page